Bitcoins utvikling

Bitcoins utvikling

Bitcoin er alltid i fokus. Du kan lese om de siste dagers turbulens hver eneste dag i avisene. Det virker som det aldri ender eller at Bitcoin noen gang kommer til å bli en mer rolig valuta. Er du en type som trenger litt ro rundt deg og ikke orker konstant mas eller endring? Da kan det være greit å ta en liten pause fra å sjekke resultater og kurser hver eneste dag. Det finnes veldig mange forskjellige måter å investere på, og en slik måte er å sitte i valutaen på lang tid. Da trenger du ikke følge med fra dag til dag.

Bitcoins verdi

Bitcoin har en stor verdi for mange forskjellige parter. Det finnes ikke noe som er så viktig som en lang og en strategisk tilnærming til det som skjer rundt deg. Når det kommer til Bitcoin er det spesielt to ting som skaper verdi for Bitcoin. Den ene tingen er at det er folk som bruker masse tid og penger på at transaksjoner skal gå fra en person til en annen. Det koster mye penger å kjøpe inn utstyr og betale for strøm når du har en stor maskinpark som går året rundt for å tilfredsstille alles behov.

Det andre som gjør at Bitcoin ikke er en boble er at det ikke finnes mer Bitcoin enn 21 millioner. Det vil si at man må rett og slett stoppe tilgangen på Bitcoin på et tidspunkt. Stopp i tilgang vil vanligvis gi en økning i prisen på Bitcoin. Det vil si at du som skal kjøpe Bitcoin eller allerde eier Bitcoin vil kunne nyte godt av etterspørselen når det ikke er flere Bitcoin igjen der ute.

Boble?

Det finnes mange bobler der ute og dot com boblen er den siste i et ras av ting. Det er en kjent økonom som har funnet opp en liste som beskriver visse sider av en boble. Bitcoin er innenfor på alle disse tingene. Om Bitcoin er en boble er litt tidlig å si, men det finnes veldig mange der ute som mener de ikke er det.